RECENSIES INSPIRAT

Inspirat Motor Reizen reviews & feedback

Laat ons weten hoe uw motorreis is verlopen !
Een kleine greep ervaringen & feedback op onze motorreizen...

Inspirat Motor Reizen

Geef uw feedback
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Cancel
Deel uw ervaring
Gemiddelde waardering:  
 
door Heidi & Ernst Inspirat Motor Reizen
Motorvakantie Normandië

Inmiddels zit onze trip naar Normandië er op. Voor het eerst hebben we een motorvakantie gehad zonder een drup regen!! Ook het weer (temperatuur) was ons bijzonder gunstig gestemd deze rit.Zonder panne of oponthoud hebben we een groot deel van de routes gereden.Onze tip zou zijn dat er meer tijd is voor de indrukwekkende bezienswaardigheden langs de kust van Normandië. Onze conclusie is dat we genoten hebben van de routes, en heerlijk gegeten van de Franse Keuken.

door Gerard & Marja Inspirat Motor Reizen
Motorvakantie Frankrijk

Onze motorreis door Frankrijk die wij voor de tweede keer via uw organisatie hebben gemaakt, is erg goed bevallen. De mooie slaapadressen zijn allen goed bevallen en door jullie vooraf ook goed geïnformeerd, dank je wel hiervoor. De aangeboden routes voor tomtom waren mooi om te rijden met mooie uitzichten en fijne wegen.

door Leo & Ria Inspirat Motor Reizen
Custom Motorvakantie Frankrijk
We zijn weer thuis en we willen je bedanken voor het wederom prima regelen van onze trip en onderkomens. Vooral het slapen in het Kasteel Schengen was een prachtige afsluiting van een heerlijke reis. We hadden het geluk om een upgrade te krijgen zodat we in het Kasteel zelf konden slapen i.p.v in een van de bijgebouwen. Persoonlijk vond ik de rit door de Gorges du Verdon een van de hoogtepunten van de tocht, werkelijk fantastisch, kan je zo in je reisprogramma opnemen. Prachtige ruime slingerwegen met het goede bochtenwerk. Maar ook de Route Napoleon vonden we mooi evenals de overige reisdagen. Al met al weer een geslaagde vakantie, waarvoor nogmaals dank. Met vriendelijke groeten, ook namens Leo en wellicht tot in de toekomst.
door Alfred & Arij Inspirat Motor Reizen
Motorvakantie Eifel
Vandaag even aan het bijkomen van een prachtige toer door de Eifel. Prima routes die zijn aangeleverd.
door Halbo & Marianne Inspirat Motor Reizen
Custom Motorvakantie Frankrijk
Hierbij willen we je nog even zeggen dat we hebben genoten van het "rondje" Frankrijk. De routes waren fantastisch, de hotels prima geregeld. Alle logis de France waren trouwens erg leuk, met bijzonder vriendelijke mensen. We waren wel blij met ons weekje rust in Juan-les-Pins, want zo'n week rijden is wel veel! Heen hebben we helaas wel wat regen gehad, maar vanaf Andorra alleen maar mooi, t/m Valkenburg. Ook de Herberg aldaar is een aanrader, petje af. Met vriendelijke groeten, en wie weet tot een volgende rit.
Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

INSPIRAT MOTOR REIZEN

TRAVEL WITH INSPIRATION !

Inspirat Motor Reizen

  •   Ambachtsstraat 12, Poortugaal

  •    010 - 7142020

  •    info@inspirat.nl

Facebook

Contact© Copyright 2017 - INSPIRAT MOTOR REIZEN - Made in Holland